Dejlig træning og Doggie

Emmy og jeg mødtes for at træne i Stestrup hallen. Dejligt at vi havde booket hal, for det blæste en del, var koldt og der kom nogle byger hist og pist.

Det var mega fantastisk træning med alle hundene. Med kun 1 uge til afrejse mod Schweiz og OEC og 1,5 uges træning med nyt, gammelt program var det fedt at have sådan en dejligt træning med Jazz. Fuld fokus på glæde 🙂

Gollum og Hero er begge SÅ klar ❤

1.jpg

Ex-it træner lydighed og jeg må sige at noget af det bedste jeg har gjort længe er at få hende steriliseret. Det er selvfølgelig stadig lidt tidligt at sige om effekten er som ønsket, men indtil videre har hun bare været så stabil, glad og velafbalanceret. Har slet ikke haft dage hvor alt bare har været svært for hende.

2

De sødeste søskende med end legetøj. De er stadig mega glade for hinanden og så søde sammen. Da billedet var taget og jeg sagde friiii – shiiiiit det var vildt! Banditter er de.

5

Min sødeste Doggie. Noget kunne tyde på at hun desværre er begyndt at få lidt bivirkninger af det smertestillende hun får og har fået i flere år. Hun kan ikke klare sig uden smertestillende, da hun så får ondt i bevægeapperatet. Hun er derfor nu sat på medicin der gerne skulle beskytte spiserør lidt ved at lægge en hinde, det er mavesårsmedicin. Status lige nu er at det ser ud til at hjælpe, da hun både har fået appetitten og humøret tilbage.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i hunde. Bogmærk permalinket.

Et svar til Dejlig træning og Doggie

  1. Pingback: De sidste forberedelser og link til live streaming! | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s