Ex-it til NW i Græsted

Jeg havde tilmeldt Ex-it til NW1 i Græsted og var så heldig at få plads. Der var 38 starter på dagen og prøven var delt, så man tog 2 søg om formiddagen og de 2 sidste om eftermiddagen.

Ex-it og jeg skulle starte med køretøjssøget hps Merete. Jeg syntes altid det er lidt svært at starte med køretøjet, men det gjorde Ex-it til skamme på dagen. Hun gik direkte over til bagenden af den hvide bil og derefter slog hun over på traileren, hun stod noget tid og prøvede at pinpointe kilden ude på næsehjulet. da hun valgte og gå over på anden side af det, markerede hun med det samme og det var korrekt.

Det blev til 25 point, 0 fejl og en tid på 21,09 sekunder. Dette rakte til en 18.plads i køretøjssøget.

Vores næste søg var indesøget også hos Merete. Uha, masser af bordben man kan vikle sig rundt om…. Ex-it startede dog med at gå direkte ned i den anden ende, ude af søgeområdet og over til den brune reol til venstre for kilden, denne reol var også udenfor søgeområdet, men jeg kunne se hun havde fært, så hun skulle bare lokalisere. Efter lidt tid kaldte jeg på hende så hun kom ind i området og bum, så markerede hun -igen korrekt.

25 point, 0 fejl og en tid på 49,6 sek. Dette rakte til en 23. plads i indesøget. Der var nogle virkelig hurtige hunde med 🙂

Nu var det frokost, den blev mest tilbragt i bilen for himlen valgte at åbne for sluserne og heldigvis lukke dem igen samtidig med frokostpausen sluttede.

Det 3. søg var udesøget hos Hanne. Ex-it startede med at gå ned i enden og fik færten på den anden side af trappen. Jeg kunne godt regne ud at den ikke ville sidde SÅ højt, men stille og roligt problemløste hun selv og gik videre og op af trappen, hun markerede, men jeg var lidt i tvivl, så jeg spurgte hende hvor er den og så markerede hun den igen meget tydeligt -og korrekt.

25 point, 0 fejl og tid på 39,31 sekunder. Det rakte til en 13.plads i udesøget.

Sidste søg var beholdersøg, også hos Hanne. Jeg var meget spændt på om hun ville tage beholderne eller det på gulvet og ude langs væggen, men hun gik direkte hen til 1 box, videre til 2 og 2 skridt videre hvor hun så vendte og lavede en tydelig markering på beholder nr. 2. Korrekt.

25 point, 0 fejl og en tid på 3,54 sek. Hvilket gav en 1.plads i beholdersøget.

Vi fik en samlet tid på 113,54 sekunder og en samlet 8. plads. ❤ Nu mangler vi kun 1 prøve mere med 100 point for at opnå guld titlen xxx. Vi har fået plads til prøven i Hvalsø Hundevenner den 22/10, så jeg håber jeg kan bevare isen i maven og ikke fu…. det op, så det lykkedes os at få den der 🙂

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i hunde. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s